Pojat maailmalla

Viimeinen viikko on ollut hieman kiireinen ja sivun päivittäminen on jäänyt.

Perjantaina 6.4 pennut kävivät söpöilemässä eläinlääkärillä pentutarkastuksessa. Kaikki käyttäytyivät hyvin ja osoittivat olevansa reippaita pieniä beaglen alkuja. Kahdella uroksella toinen kives odottaa vielä laskeutumista, muuten pentutarkastuksessa kaikki oli terveitä ja kunnossa.

Sunnuntain 8.4 pennut täyttivät 7 viikkoa ja ensimmäinen pentu, Mikko, muutti omaan kotiinsa Pihtiputaalle. Mikosta tuli kutsumanimeltään Teppo. Tepon sopeutuminen uuteen perheeseen on mennyt enemmän kuin hyvin. Perheen kaksi muuta koiraa on ottaneet Tepon hyvin vastaan. Leikki oli alkanut jo samana iltana ja Teppo on kelpuutettu myös viereen nukkumaan. Ensimmäisen yön Teppo nukkui Teemun kainalossa. Yö oli mennyt rauhallisesti ja käytännössä Teppo oli herännyt vasta aamulla tekemään asiat ulos. Perheen kissoista toinen on ollut alusta asti Tepon kaveri ja toinenkin oli kuulema suostunut muutaman päivän jälkeen palaamaan sisätiloihin. Ihania uutisia ja ihana Teppo.

IMG-20180414-WA0001[1]
Mikko valmiina matkaan Teemu ja Heidi Teerimäen kanssa 
Eilen lähtövuorossa oli Mauno. Mauno muutti Multialle Heinosen perheeseen. Ensimmäinen yö oli sielläkin nukuttu vieressä ja uuteen ympäristöön tutustuminen alkanut mukavasti. Lähtökuvasta huomasin, että Mauno on todella samannäköinen kuin Tinka oli 8 viikon ikäisenä.

Mauno lähdössä omaan kotiin
Mauno valmiina matkaan Heinosten perheeseen
Mauno_Tinka
Vasemmalla Mauno 8 viikon ikäisenä ja oikealla Tinka saman ikäisenä

Marshall muutti omaan kotiin tänään. Marshallin koti on Lievestuoreella Mäkisen perheessä.

WP_20180414_09_43_36_Pro[1]
Marshall valmiina lähtemään omaan kotiin
Etukäteen hieman kauhistelin miten kasvattajalta onnistuu ensimmäisen pentueen luovuttaminen ja tuleeko tippa silmään. Kaikille pennuille on kuitenkin löytyneet niin hyvät kodit, että hyvillä mielillä tapahtui jokaisen luovutus.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s