Jännä päivä

Eilen oli pentujen elämän jännittävin päivä. Aamulla tuunattiin vanhasta kuljetushäkistä sopiva ja sitten pakattiin pennut häkkiin.

WP_20180320_11_28_24_Pro

Häkin sijoitin autoon etupenkille, jotta pääsin seuraamaan koko matkan miten pennuilla menee. 20 minuutin ajon jälkeen päästiin eläinlääkärille. Siellä jokainen pentu otettiin yksitellen häkistä ulos ja niiltä otettiin poskisolunäytteet geenitestiä varten sekä niskaan laitettiin tunnistesiru. Kaikki pennut olivat reippaita. Mariko oli ainoa, joka kiljaisi sirupiikin pistosta, kaikki muut keskittyivät antamaan pusuja minulle. Pennut pääsevät vielä uudelleen eläinlääkäriin ennen luovutusta. Silloin tehdään varsinainen pentutarkastus, jossa katsotaan, että kaikki on kunnossa.

Olin alunperin vähän miettinyt, että miten 5 pentua mahtuu tuohon häkkiin. Hyvin mahtui. Kotiin päästyämme huomasin, että olisihan siellä ollut vielä tilaa enemmänkin. Kun häkin ovi avattiin, tunki Tinka samantien sinne pentujen kanssa. Taisi olla vähän ikävä riiviöitä.

WP_20180320_12_58_50_Pro

Automatkat ja eläinlääkärireissu menivät niin hyvin, että kävin ostamassa pennuille palkinnoksi pari uutta lelua. Arvatkaa montako kertaa tuonne putkeen on jo pissitty?

IMG_9172

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s